Händler - Cheminée / Kamin / Ofen

STUDIO

Rüegg Studio Slovenija | Slowenien

Kamini Kocevar D.O.O.

Rüegg Kaminov

Rüegg Studio Slovenija | Slowenien

Kamini Kocevar D.O.O.

Rimska Cesta 88
3311 Sempeter
Tel. +386 3700 1796


info@kamini.si www.kamini-kocevar.si

Öffnungszeiten

DELOVNI ČAS:
PON IN ČET:
8.00 - 19.00

TOR, SRE IN PET:
8.00 – 15.00

Veliko dobrih razlogov za salon Rüeggovih kaminov

Obstaja veliko dobrih razlogov, da se odločite za kamin ali kaminsko peč. Obstaja pa še več drugih razlogov, zakaj nikakor ne smete zamuditi obiska v salonu Rüeggovih kaminov Slovenija. Celoten spekter, ki jih ponuja podjetje Rüegg skupaj s svojimi partnerji, zajema povsem posebne ogrevalne sisteme. Visokim zahtevam in modernim dizajnom kaminov iz hiše Rüegg boste lahko priča v živo v salonu Rüeggovih kaminov.

Dobro svetovanje

Zaposleni v salonu Rüeggovih kaminov so izkušeni strokovnjaki za kamine, ki se znajo osredotočiti na Vaše potrebe. Ponujajo široko paleto storitev na enem mestu in spremljali Vas bodo od začetka poti do Vašega sanjskega kamina.

Zelena filozofija

Toda, kakšen bi bil sodoben kamin, če se s svojo tehnologijo ne bi zavzemal za varovanje okolja in narave? Tudi na tem področju se lahko zanesete na kakovost iz hiše Rüegg. 

Od sanj do resničnosti

V salonu Rüeggovih kaminov postanejo vaše sanje resničnost. Pri načrtovanju in nakupu kamina se lahko zanesete na izkušnje zaposlenih. Ponujamo Vam brezplano in individualno svetovanje na licu mesta, rešitve po meri in švicarsko kakovost. Salon Rüeggovih kaminov zagotavlja ognjevito zabavo.

Prisrčno pozdravljeni!

Držite nas za besedo in se takoj dogovorite za termin.