Stoken in woonruimtes

Ongeëvenaard in kwaliteit

Rüegg is er trots op al sinds lange tijd de meest gekopieerde fabrikant van haarden te zijn. Een beter bewijs voor de permanente voorsprong kun je niet krijgen. En daarvoor bestaan de volgende redenen – die niet altijd op het eerste gezicht te herkennen vallen.

Compromisloos design

Hier een paar millimeter besparen, daar een mechanisme integreren: vorm en functionaliteit worden bepaald door een onverstoorbaar oog voor elk nog zo kleine detail.

Hoogste comfort

De bediening van de Rüegg-inzethaarden is zo simpel als wat. Met een paar handelingen is al een perfect genot van het vuur mogelijk.

Maximale veiligheid

Uit respect voor het vuur produceert Rüegg principieel degelijker dan vereist. Naast de vervulde normen en voorschriften is elk model een schoolvoorbeeld van Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hoog rendement

Lange levensduur, gering houtverbruik, hoge betrouwbaarheid en nauwelijks onderhoud: dat is allemaal in de prijs inbegrepen. Rüegg-inzethaarden zijn daarom altijd hun prijs waard.

Duurzaamheid

Ook na 20 of 30 jaar zijn de meeste vervangende onderdelen langer dan de wettelijk voorgeschreven periode beschikbaar. Mocht er ooit een reparatie nodig zijn, dan maakt de intelligente constructie het mogelijk om alle bewegende delen te vervangen – zonder dure en storende ingrepen in de bekleding.

Luchtdichtheid – lage-energie

Om te voorkomen dat er vooral in energie-efficiënte en lage-energiehuizen een onderdruk ontstaat en voorverwarmde lucht wordt onttrokken, heeft Rüegg de dichtheid van de gesloten brandruimte geperfectioneerd en een onafhankelijke luchttoevoer gecreëerd.

Milieuvriendelijkheid

Hout is alleen een duurzame en schone energiebron wanneer het zo efficiënt mogelijk wordt verbrand. De geraffineerde geleiding van lucht en rookgas en een aangepaste geometrie van de brandruimte maken de toestellen van Rüegg tot de beste in hun klasse.


Meer informatie:

Ontdek onze haarden!